Fysiotherapie

 

De laatste jaren is er in de fysiotherapie het een en ander veranderd en onder invloed van wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontstaan. In deze vernieuwde visie is er meer aandacht gekomen voor de actieve oefentherapie, naast de traditionele passieve behandeltechnieken als onder andere massage, mobilisaties en manipulaties.

Fysio Cure is een praktijk voor fysiotherapie met expertise op het gebied van de orthopedische- en sport gerelateerde klachten. Fysio Cure biedt zowel moderne zorg aan de individuele patiënt, als gespecialiseerde zorg aan sporters en sportverenigingen.

Fysio Cure onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en het gebruik van specifieke behandelprogramma’s (de Fysio Cure zorgplannen ®). Deze behandelprogramma’s zijn ontwikkeld vanuit de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de fysiotherapie en revalidatie.

Maak een afspraak


Fysio Cure is dagelijks bezig met begeleiden en revalideren van (top)sporters om deze weer terug te brengen op het gewenste sportniveau.

Door middel van sport specifieke en wetenschappelijk onderbouwde revalidatieprotocollen wordt er gewerkt aan een snelle en verantwoorde terugkeer naar het sportveld.

Lees meer


In veruit de meeste gevallen zal Fysio Cure de financiële afhandeling van uw fysiotherapeutische behandelingen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen.

Eventuele door de zorgverzekeraar afgewezen behandelingen zullen via Spot-On-Medics bij de patiënt worden verhaald.

Lees meer


De laatste jaren is er in de  fysiotherapie het een en ander veranderd, en onder invloed van  wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontstaan. In deze vernieuwde visie is er meer aandacht gekomen voor de actieve oefentherapie naast de traditionele passieve behandeltechnieken als onder andere massage, mobilisaties en manipulaties.

Lees meer