Verzekering en tarieven

 

In veruit de meeste gevallen zal Fysio Cure de financiële afhandeling van uw fysiotherapeutische behandelingen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen via het VeCoZo declaratie systeem
Eventuele door de zorgverzekeraar afgewezen behandelingen zullen via Spot-On-Medics rechtstreeks bij de patiënt worden verhaald. 

Fysio Cure heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en zal de uitgevoerde fysiotherapeutische behandelingen bij deze verzekeringen indienen, mits u verzekerd bent voor fysiotherapie bij uw verzekering.
U bent als patiënt ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de fysiotherapeutische consult(en), en derhalve voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de zorgverzekering en voor eventuele vooraf aan te vragen machtiging en/of verlenging. Wij raden u aan om voorafgaand aan fysiotherapeutische behandeling goed na te gaan of en in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie.

Bekijk hier onze tarievenlijst


Fysio Cure is dagelijks bezig met begeleiden en revalideren van (top)sporters om deze weer terug te brengen op het gewenste sportniveau.

Door middel van sport specifieke en wetenschappelijk onderbouwde revalidatieprotocollen wordt er gewerkt aan een snelle en verantwoorde terugkeer naar het sportveld.

Lees meer


In veruit de meeste gevallen zal Fysio Cure de financiële afhandeling van uw fysiotherapeutische behandelingen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen.

Eventuele door de zorgverzekeraar afgewezen behandelingen zullen via Spot-On-Medics bij de patiënt worden verhaald.

Lees meer


De laatste jaren is er in de  fysiotherapie het een en ander veranderd, en onder invloed van  wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontstaan. In deze vernieuwde visie is er meer aandacht gekomen voor de actieve oefentherapie naast de traditionele passieve behandeltechnieken als onder andere massage, mobilisaties en manipulaties.

Lees meer