Contact

U kunt gemakkelijk telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Uw persoonlijke en medische gegevens kunt u door een door ons aangemaakt elektronisch inlogportaal gemakkelijk invoeren. Fysio Cure hanteert geen wachtlijst en zal trachten binnen 48 uur een afspraak te plannen. Bij het eerste bezoek wordt u verzocht een legitimatiebewijs mee te nemen, dit in verband met de wet identificatieplicht.

Wilt u direct een afspraak plannen, vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0541 723 985.

Spambeveiliging


Fysio Cure is dagelijks bezig met begeleiden en revalideren van (top)sporters om deze weer terug te brengen op het gewenste sportniveau.

Door middel van sport specifieke en wetenschappelijk onderbouwde revalidatieprotocollen wordt er gewerkt aan een snelle en verantwoorde terugkeer naar het sportveld.

Lees meer


In veruit de meeste gevallen zal Fysio Cure de financiële afhandeling van uw fysiotherapeutische behandelingen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen.

Eventuele door de zorgverzekeraar afgewezen behandelingen zullen via Spot-On-Medics bij de patiënt worden verhaald.

Lees meer


De laatste jaren is er in de  fysiotherapie het een en ander veranderd, en onder invloed van  wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontstaan. In deze vernieuwde visie is er meer aandacht gekomen voor de actieve oefentherapie naast de traditionele passieve behandeltechnieken als onder andere massage, mobilisaties en manipulaties.

Lees meer